• Badımcan əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 170

Tarix : 7-11-2017, 12:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 badımcan
2-3 diş sarımsaq
2 x.q. yoqurt (qatıq)
duz
cəfəri
20 qr. kərə yağı
pul bibər

Hazırlanması:
Badımcanı sobada közləyin. Tam bişəndə qabığını soyun. Blendorun qabına badımcan, sarımsaq, cəfəri qoyun və blendordan keçirin.
Duz və qatıq əlavə edib yaxşı qarışdırın.
Boşqaba düz şəkildə yığın.
Balaca tavada kərə yağınə əridin və içinə pul bibər tökün. Qovurub badımcanın üstünə tökün.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bibər, badımcan, cəfəri, tökün, qatıq, sarımsaq, Boşqaba, Balaca, yığın, tavada, şəkildə, əridin, badımcanın, üstünə, Qovurub, qarışdırın, içinə, yağınə, blendordan, közləyin
BİZİ İZLƏYİN