• Vegetarian qəlyanaltısı - Kabak tempura resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 662

Tarix : 24-01-2018, 00:45

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar / Praktik reseptlər / Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 orta boy kabak

Sousu üçün:
3 şorba qaşığı un
1 balaca ç.q. qarğıdalı kraxmalı
1 stəkan
duz

Hazırlanması:
Kabakı soyub yuyun. İncə zolaqlara kəsin. Üzərillərinsə duz səpin. Un və kraxmalı ayrı bir qabda qarışdırın. Sonra suyu yavaş-yavaş əlavə edin.
Bu vaxt, dərin bir qazana qarğıdalı yağı əlavə edib isidin. kabalkları unlu qarışıma batıraraq qaynar yağda qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: qarğıdalı, kraxmalı, yavaş, əlavə, qazana, qarışdırın, Vegetarian, dərin, isidin, qarışıma, qızardın, olsun, yağda, qaynar, qabda, batıraraq, kabalkları, Üzərillərinsə, balaca, stəkan
BİZİ İZLƏYİN