• Pendirli kartof topları resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 593

Tarix : 9-03-2016, 21:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
4-5 ədəd bişmiş kartof,
1 kiçik kök,
1 dəstə cəfəri,
Yarım kasa penduir,
Duz,
Istiot,
Qırmızı bibər,
3 çorba qaşığı duru yağ,

Hazırlanması:
Bişmiş kartofları dərin bir kasaya rəndələyin.
Üzərinə kökü də rəndələyin.
Cəfərini incə-incə doğrayıb kasaya tökün.
Pendiri, duru yağı və ədviyyatları da kasaya əlavə edib əlinizlə qarışdırın.
Qarışıqdan qoz böyüklüyündə parçalar ayırıb yuvarlayın.
Sonra servis tabağına qoyub servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: kasaya, servis, rəndələyin, əlinizlə, qarışdırın, Qarışıqdan, əlavə, ədviyyatları, tökün, Pendiri, böyüklüyündə, parçalar, tabağına, qoyub, olsun, bişmiş, Sonra, ayırıb, yuvarlayın, doğrayıb
BİZİ İZLƏYİN