Tərkibi:4-5 ədəd bişmiş kartof,
1 kiçik kök,
1 dəstə cəfəri,
Yarım kasa penduir,
Duz,
Istiot,
Qırmızı bibər,
3 çorba qaşığı duru yağ,
Hazırlanması:Bişmiş kartofları dərin bir kasaya rəndələyin.
Üzərinə kökü də rəndələyin.
Cəfərini incə-incə doğrayıb kasaya tökün.
Pendiri, duru yağı və ədviyyatları da kasaya əlavə edib əlinizlə qarışdırın.
Qarışıqdan qoz böyüklüyündə parçalar ayırıb yuvarlayın.
Sonra servis tabağına qoyub servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: kasaya, servis, rəndələyin, əlinizlə, qarışdırın, Qarışıqdan, əlavə, ədviyyatları, tökün, Pendiri, böyüklüyündə, parçalar, tabağına, qoyub, olsun, bişmiş, Sonra, ayırıb, yuvarlayın, doğrayıb