• Qırmızı bibəri qışa necə saxlamalı?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 098

Tarix : 2-01-2016, 19:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qırmızı bibər,
Soyuducu üçün,torba,
Bıçaq,

Hazırlanması:
İçi dolacaq şəkildəki qırmızı bibərləri ayırın.
Bibərləri yuyun.
Sap qısmıni bıçaq ilə kəsin.
İçindən toxumlarını təmizləyin.
Toxumların qalmaması üçün bir daha yuyun.
Sularının süzülməsini gözləyin.
Suyu süzüldükdən n sonra da soyuducu torbalarına qoyub soyuducuya yerləşdirib donduraraq qoruyun.
Bişirəcəyiniz zamanda çıxardıb buzlu halda içini doldurun.

Nuş olsun!
Etiketlər: yuyun, sonra, soyuducu, torbalarına, qoyub, süzüldükdən, qalmaması, Sularının, süzülməsini, gözləyin, soyuducuya, yerləşdirib, buzlu, halda, içini, doldurun, çıxardıb, zamanda, donduraraq, qoruyun
BİZİ İZLƏYİN