• Sarımsaqlı badımcan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 623

Tarix : 5-07-2016, 20:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
3 badımcan
1 soğan
2 diş sarımsaq
2 pomidor
1 acı bibər
1 tomatlıq qırmızı bibər
7 - 8 budaq cəfəri
duz

Qızartmaq üçün:
zeytunyağı

Hazırlanması:
Badımcanları yuyub qurulayın.
Uzunlamasına incəcik dilimləyib zeytunyağında qızardın.
Incə doğranmış soğan və sarımsağı tavada çox az zeytunyağı əlavəsiylə qizardın.
Pomidor və bibər çox kiçik doğrayaraq əlavə edin və qarışdırın.
Bişdikdə ocaqdan alın və doğranmış cəfərini əlavə edin.
Duzlayın və hər badımcan diliminin uc qisiminə içliyi yerləşdirib rulet şəklində bükün.
Dik şəkildə qaba yerləşdirin və süfrəyə təqdim edir.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, əlavə, doğranmış, zeytunyağı, badımcan, soğan, cəfərini, Duzlayın, diliminin, ocaqdan, qarışdırın, kiçik, doğrayaraq, qisiminə, Bişdikdə, rulet, yerləşdirin, süfrəyə, təqdim, olsun
BİZİ İZLƏYİN