• Badımcan bükmə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 220

Tarix : 13-01-2017, 21:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ülviyyə Zeynalova


Tərkibi:
3-4 ədəd orta ölçülü badımcan
500 ml mayonez
200 g qoz
xırda diş sarımsaq
şüyüt
duz,istiot
1 x q xama
qızartmaq üçün zeytun yağı

Hazırlanması:
Badımcanlar çox nazik olmamaq şərtilə uzun-uzun doğranılır və zeytun yağında qızardılır.Yağı salfetkaya hopdurulur.Qoz rondoda üyüdülür,mayonez,şüyüt,xama,sarımsaq,duz və istiot birlikdə qarışdırlıb,badımcanların arasına çəkilir və bükülür.Üzərinə doğranmış şüyüt səpilir və mayonez,narla dekor edilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: şüyüt, mayonez, istiot, sarımsaq, zeytun, arasına, çəkilir, badımcanların, qarışdırlıb, birlikdə, bükülür, Üzərinə, narla, edilir, üyüdülür, səpilir, doğranmış, dekor, qızardılır, Badımcanlar
BİZİ İZLƏYİN