12 kiçik ölçülü sosiska (böyük sosisləri 2 hissəyə bölə bilərsiniz)
115 qr. un
70 qr. qarğıdalı nişastası
1 yemək qaşığı şəkər tozu
Yarım su stəkanı süd
1 çay qaşığı qabartma tozu
Yarım çay qaşığı duz
3 yemək qaşığı duru yağ
1 yumurta ağı
Qızartmaq üçün:Duru yağ
Sosisləri çubuq şişə keçirin. Un, nişasta, şəkər tozu, qabartma tozu və duzu bir qabda qarışdırın. Süd, duru yağı və yumurta ağını əlavə edərək çalın. Sosisləri çubuq şişləri xəmirə batırıb yağda qızardın. Artıq yağını süzdürmək üçün salfet üzərinə alın. Müxtəlif souslarla birlikdə süfrəyə verin.
Etiketlər: qaşığı, şəkər, qabartma, yumurta, çubuq, Sosisləri, yemək, Yarım, yağda, qızardın, verin, batırıb, xəmirə, çalın, şişləri, süfrəyə, Artıq, Müxtəlif, üzərinə, salfet