Tərkibi:tost üçün çörək
vetçina və ya kolbasa
pendir (yastı dördkünc plastlar)
ananas konservi
Hazırlanması:Siniyə çörək dilimlərini düzün. Üzərinə nazik doğranmış vetçina, yaxud kolbasa qoyun. Bunun üstünə ananas dilimlərini qoyun, üzərini isə pendir plastları ilə örtün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə, üstü qızaranadək bişirin.
Hazır tostları çerri pomidor və zeytunla bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: ananas, dilimlərini, pendir, qoyun, kolbasa, vetçina, çörək, dəqiqə, qızaranadək, sobada, qızdırılmış, dərəcə, olsun, bişirin, Hazır, zeytunla, bilərsiniz, pomidor, çerri, tostları