• Reyhan şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6432

Tarix : 27.07.2014, 04:03

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dəstə reyhan
6 stəkan isti su
6 xörək qaşığı toz şəkər
3 parça limon duzu (toz halindadirsa 1/3 çay qaşığı)

Hazırlanması:
Reyhanı geniş bir kasaya qoyub üzərinə isti suyu tökürük.
Şəkərini və limon duzunu əlavə edib qarışdırırıq və bu şəkildə gözlədirik.
Limon duzu ərisin deyə arada bir qarışdırırıq.
Süzgəcdən keçirdiyimiz şərbəti soyuduqdan sonra süfrəyə veririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırırıq, qaşığı, limon, Limon, ərisin, gözlədirik, şəkildə, əlavə, olsun, arada, Süzgəcdən, veririk, sonra, soyuduqdan, şərbəti, keçirdiyimiz, duzunu, süfrəyə, tökürük, şəkər
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica