• Yandırılmış ət və un məmulatları

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 239

Tarix : 22-09-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Əgər ət bir qədər yanıbsa, yanmış layı kəsin və piy, su və ya bulyon əlavə etməklə qızartmağa davam edin. Un məmulatlarını açıq odda bişirmək olmaz, odun üzərinə altdıq qoysaz yaxşı olar. Əgər yemək yenə də yandı, təcili qazanı odun üzərindən götürüb, içindəkiləri başqa bir qaba boşaltmaq lazımdır - əlbətdə ki yanmış yerini boşaltmamaqla - və nəm əski ilə üstünü bağlayın. Əski pis qoxunu özənə çəkər. Yanmış təamın qoxusundan və dadından azad olmaqda qaynar süd köməynizə gələr.
Etiketlər: yanmış, boşaltmamaqla, üstünü, bağlayın, yerini, qoxunu, əlbətdə, başqa, boşaltmaq, lazımdır, özənə, çəkər, qaynar, köməynizə, gələr, olmaqda, dadından, Yanmış, təamın, qoxusundan
BİZİ İZLƏYİN