• Əfsanəvi şef-aşpaz Ceymi Oliverin yemək sirləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 72

Tarix : 5.12.2018, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər




Əgər ət qızardərkən onun üzərinə bir qaşıq un səpsəz, ətin üzəri xırçıltılı qazmaq bağlayacaq;
Balığı bişirərkən, tavaya yağ tökmək lazım deyil, yağı balığa çəkin;
Kotlet hazırlayarkən, əlinizi tez-tez suda isladın ki, çiy ət ovcunuza yapışmasın;
Əgər arıqlamaq istəyirsizsə, salatlarınıza ananas əlavə edin, əti və toyuğu isə salfetin üzərinə qoyub, yağını hopdurun.

süfrem.az

Etiketlər: üzərinə, arıqlamaq, istəyirsizsə, yapışmasın, isladın, əlinizi, salatlarınıza, ovcunuza, əlavə, yağını, hopdurun, qoyub, salfetin, hazırlayarkən, toyuğu, ananas, çəkin, qazmaq, bağlayacaq, xırçıltılı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica