• Əfsanəvi şef-aşpaz Ceymi Oliverin yemək sirləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 763

Tarix : 5-12-2018, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər


Əgər ət qızardərkən onun üzərinə bir qaşıq un səpsəz, ətin üzəri xırçıltılı qazmaq bağlayacaq;
Balığı bişirərkən, tavaya yağ tökmək lazım deyil, yağı balığa çəkin;
Kotlet hazırlayarkən, əlinizi tez-tez suda isladın ki, çiy ət ovcunuza yapışmasın;
Əgər arıqlamaq istəyirsizsə, salatlarınıza ananas əlavə edin, əti və toyuğu isə salfetin üzərinə qoyub, yağını hopdurun.

süfrem.az
Etiketlər: üzərinə, arıqlamaq, istəyirsizsə, yapışmasın, isladın, əlinizi, salatlarınıza, ovcunuza, əlavə, yağını, hopdurun, qoyub, salfetin, hazırlayarkən, toyuğu, ananas, çəkin, qazmaq, bağlayacaq, xırçıltılı
BİZİ İZLƏYİN