• Dadlı qayğanağın bişirilmə qaydası

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 79

Tarix : 13.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Hətta ən sadə yeməkləri əsl sənət əsərinə çevirmək olar. Yetər ki, düzgün hazırlanma qaydalarına əməl edək.

Məşhur italyan aşpazları sadə qayğanağı dadlı bişirməklə bağlı bir neçə sirrin üstün açıblar.

Məlum olub ki, ideal qayğanağa bişən müddətdə 2 çay qaşığı su əlavə etmək lazımdır. Özü də suyu yumurtanın ağı tavada yayılan vaxt əlavə etməliyik.

Bundan başqa qayğanağın yumurtasını deyil, öncə tavada isitdiyimiz yağını duzlamalıyıq.

Unutmaq lazım deyil ki, istənilən yeməyi ləzzətli edən ərzaqların keyfiyyətidir. Əgər bişirdiyiniz yumurtanın ağı birazca şişmiş, sarısı isə zərif və parlaq sarı rəngdə deyilsə, bilin ki, yumurtaların saxlanma müddəti keçib.
loading...

Etiketlər: yumurtanın, deyil, əlavə, tavada, lazım, Unutmaq, istənilən, yeməyi, ərzaqların, ləzzətli, duzlamalıyıq, yağını, qayğanağın, başqa, yumurtasını, yeməkləri, isitdiyimiz, keyfiyyətidir, bişirdiyiniz, yumurtaların
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN