• Ləzzət sirri: bir çox yeməyə xüsusi dad qatan pendir...

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7869

Tarix : 21.12.2016, 11:00

Bölmə : Məsləhətlər




Ləzzət sirri: bir çox yeməyə xüsusi dad qatan pendiri rəndələmədən əvvəl 15 dəqiqə soyuducunun dondurucusunda saxlasanız, daha asan rəndələnər.

Etiketlər: soyuducunun, dəqiqə, dondurucusunda, saxlasanız, rəndələnər, əvvəl, rəndələmədən, yeməyə, sirri, xüsusi, qatan, pendiri, Ləzzət
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN