• Çökərtmə kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1598

Tarix : 5.09.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
mal əti
1 ç.q. kəklik otu
1 ədəd baş soğan
4 x.q. duru yağ
duz, istiot
kartof

Pomidor sousu üçün:
2 ədəd pomidor
1 x.q. tomat

Üzəri üçün:
qatıq

Hazırlanması:
İlk öncə əti uzunsov formada doğrayıb, üzərinə duz, istiot, yağ, kəklik otu, uzunsov doğranmış soğan əlavə edib, qarışdırırıq və 2-3 saat soyuducuda saxlayırıq. Soyuducudan çıxardıqdan sonra əti öz suyunda bişiririk. Suyu çəkildikdə yağ töküb, vam odda bişirməyəy davam edirik. Digər tərəfdə kartofları uzun-uzun doğrayırıq və duzlayıb, bol yağda qızardırıq.
*Qeyd. Zövqə görə kartof əvəzinə xırda doğranmış qızardılmış çörək də istifadə etmək olar.
Boşqaba öncə qızarmış kartofu düzüb, üzərinə qatıq, pomidor sousu və ən sonda əti töküb, süfryə verə bilərik.

Nuş olsun!

Etiketlər: uzunsov, qatıq, üzərinə, kəklik, töküb, pomidor, doğranmış, soğan, sousu, kartof, istiot, əvəzinə, xırda, Zövqə, qızardırıq, doğrayırıq, duzlayıb, yağda, qızardılmış, istifadə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica