• Əli nazik kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8671

Tarix : 18.12.2014, 13:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 badımcan
2 pomidor
1 limonun suyu
250 qram çəkilmiş quzu əti
2-3 diş sarımsaq
4-5 cəfəri
4-5 bibər
0,5 kiloqram qatıq
1 qaşıq kərə yağı
Nanə
Duz
Qara bibər
Kəklikotu
Pul bibər

Hazırlanması:
Badımcanları gözləyin, sonra soyub limonlu suya qoyun. Döyülmüş quzu ətinə duz, qara bibər, cəfəri, nanə, kəklikotu və 1 din sarımsağı yaxşıca doğrayaraq əlavə edin. Daha sonra doğranmış ispanağı əlavə edərək yaxşıca yoğurun.

Ətdən qoz böyüklükdə parçalar qopararaq uzun, yastı küftələr hazırlayın və şişə keçirin.
Teflon tavaya yağ tökün, isidin, ət parçalarını orada ahəstə şəkildə qızardın.
Badımcanları incə şəkildə doğrayın, üzərinə sarımsaqlı qatıq töküb qarışdırın.
Bişmiş küftələri badımcanın üzərinə əlavə edin, pomidor və bibərlə bəzəyin. İstəsəniz, pomidor və bibəri də közləyə bilərsiniz.
Kərə yağına pul bibər əlavvə edərək əridin və küftələrin üzərinə tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, üzərinə, pomidor, əlavə, qatıq, sonra, Badımcanları, şəkildə, cəfəri, edərək, yaxşıca, tökün, sarımsaqlı, doğrayın, isidin, tavaya, parçalarını, orada, töküb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
arzum-aysum
oyyyy türk metbexinin en sevdiyim yeməklərindən biri
3 aprel 2015 00:28
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica