• Tərəvəzli buğlama balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16044

Tarix : 29.12.2015, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
2 dənə ala balıq,
2 kartof,
4-5 uzunsov bibər,
2 qaşıq kərə yağı,
1 qaşıq duru yağ,
2 pomidor,
3 diş sarımsaq,
2 baş soğan,
Yetərin qədər duz,
1 dəstə cəfəri,
Ağzı qapalı tava,

Hazırlanması:
Balıqları təmizləyib yuyun.
2-3 yerə kəsin.
Kərə yağında azca qızardın.
Kartofları incə halqalar şəklində doğrayın.
Soğanları da eyni şəkildə doğrayın.
Sarımsaqları bütöv atın.
Bibərləri kiçik-kiçik doğrayın.
Pomidorların qabığını soyun.
Küp-küp doğrayın.
Duzunu atın.
Duru yağda bişirin.
Cəfərini də incə doğrayın və sonda xörəyin üzərinə səpin.
Isti halda servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: doğrayın, kiçik, qaşıq, Pomidorların, qabığını, soyun, Soğanları, Bibərləri, Sarımsaqları, Duzunu, bütöv, şəkildə, yağda, səpin, halda, servis, olsun, üzərinə, xörəyin, bişirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN