• Göbələkli və pomidorlu yumurta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12859

Tarix : 19.01.2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Yumurta: 3 ədəd
Göbələk
Pomidor
Cəfəri
Reyhan
İstiot
Sarımsaq
Yağ
Diz

Hazırlanması:
Göbələkləri doğrayın. Sonra düğranan göbələyi tavaya alın. Üzərinə birazsu əlavə edin və yumşalana qədər biraz bişirin.
Bundan sonra göbələyə doğranmış pomidor dilimlərini əlavə edirik. Doğranmış pomidor dilimlərindən sonra tavaya quru reyhan, quru cəfəri və istiot əlavə edirik.
Bütün bunlar tavaya əlavə edilib qarışdırıldıqdan sonra sarımsaqları soyuruq, kiçik – kiçik doğrayırıq, sonra göbələkli və pomidorlu yumurtaya bu doğradığımız sarımsaqları əlavə edirik.
Bütün materiallar bişib bir – birinə yaxşıca qarışdıqdan sonra 3 ədəd yumurtanı bişmiş pomidor və göbələyin üzərinə qırırıq. Duz əlavə edirik. Tavanın qapağı açıq olaraq bişiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sonra, edirik, tavaya, pomidor, Bütün, sarımsaqları, kiçik, pomidorlu, doğradığımız, yumurtaya, göbələkli, soyuruq, bunlar, edilib, qarışdırıldıqdan, doğrayırıq, materiallar, Tavanın, qırırıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Ayşən Əliyeva
Men göbeleyi başqa cur bişirirem kim yeyibse çox beyenib dadli olur.Bunun resepti biraz ferqlidi yeqin buda yaxşi olar.Prob ederem bir defe bu resepti de.
19 yanvar 2016 21:09
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN