Tərkibi:1) 2 yemək qaşığı un
2) Yarım stəkan süd
3) 2-3 stəkan rəndələnmiş pendir
4) Yarım çay qaşığı duz
5) 1/4 çay qaşığı istiot
Hazırlanması:Makaronu lazımlı qaydada qaynadın. Südün üzərinə unu əlavə edib 3-4 dəqiqə qarışdıraraq bişirin. Daha sonra süd və unun üzərinə pendir, istiot və duz əlavə edin və qarışdırın. Krem halına gətirdikdən sonra makaronun üzərinə tökün.
Yeməyimiz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, qaşığı, əlavə, sonra, istiot, pendir, Yarım, stəkan, qarışdırın, bişirin, halına, tökün, hazırdır, Yeməyimiz, qarışdıraraq, makaronun, gətirdikdən, Südün, Konkilye, Lafarellanın