Tərkibi:Makaron – 1 paket
Kök – 2 ədəd
Qırmızı bibər – 1 ədəd
Yaşıl bibər – 1 ədəd
Zeytun yağı – 2 x.q.
Duz, qara istiot, dərəotu
Hazırlanması:Makaronun lazımi qaydada qaynadın. Kök və bibərləri doğrayıb zeytun yağında qovurun. Daha sonra qovrulmuş tərəvəzləri makaronun üzərinə əlavə edərək duz və qara istotu üzərinə səpin. Makaronu dərəotu ilə bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: dərəotu, üzərinə, bibər, Lafarella, sonra, makaronun, tərəvəzləri, əlavə, qovrulmuş, edərək, bəzəyə, bilərsiniz, Makaronu, səpin, istiotu, qovurun, doğrayıb, Yaşıl, Zeytun, Qırmızı