• Dondurmalı trufel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 913

Tarix : 14-06-2016, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Dondurmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 qram çiyələkli dondurma
350 qram ağ şokolad
55 qram tünd şokolad
55 qram doğranmış qoz ləpəsi

Hazırlanması:
Dondurmadan çay qaşığı ilə götürüb balaca qoz formasında bir qaba qoyub buz dolabına qoyun və donmasını gözləyin.
Ağ şokoladı xırda hissələrə bölün və su vannasında əriməsini gözləyin.
Başqa bir qaba yağlı kağız qoyun.
Qoz formasında dondurma trufelləri ağ şokoladda fırladıb bir-birindən aralı məsafədə qaba yığın və 1saat soyuducuda donmasını gözləyin.
Tünd şokoladı da ağ şokolad formasında su vannasında əridin.
Trufellərin üzərinə tökün.
Üstünə doğranmış qoz səpin və buz dolabına donmağa qoyun.

Nuş olsun!
Etiketlər: qoyun, formasında, şokolad, gözləyin, dolabına, donmasını, şokoladı, vannasında, doğranmış, dondurma, yığın, məsafədə, fırladıb, birindən, aralı, soyuducuda, Trufellərin, səpin, donmağa
BİZİ İZLƏYİN