• Dondurmalı trufel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6924

Tarix : 14.06.2016, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Dondurmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 qram çiyələkli dondurma
350 qram ağ şokolad
55 qram tünd şokolad
55 qram doğranmış qoz ləpəsi

Hazırlanması:
Dondurmadan çay qaşığı ilə götürüb balaca qoz formasında bir qaba qoyub buz dolabına qoyun və donmasını gözləyin.
Ağ şokoladı xırda hissələrə bölün və su vannasında əriməsini gözləyin.
Başqa bir qaba yağlı kağız qoyun.
Qoz formasında dondurma trufelləri ağ şokoladda fırladıb bir-birindən aralı məsafədə qaba yığın və 1saat soyuducuda donmasını gözləyin.
Tünd şokoladı da ağ şokolad formasında su vannasında əridin.
Trufellərin üzərinə tökün.
Üstünə doğranmış qoz səpin və buz dolabına donmağa qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: qoyun, formasında, şokolad, gözləyin, dolabına, donmasını, şokoladı, vannasında, doğranmış, dondurma, yığın, məsafədə, fırladıb, birindən, aralı, soyuducuda, Trufellərin, səpin, donmağa
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica