• Bananlı kəsmikli pirojna resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20 516

Tarix : 1-07-2016, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
200 q marqarin
100 q xama ve ya yagli qatiq
1 eded qabartma tozu
2, 5 stekan un
1 eded yumurta (uzerine cekmek ucun)
Sarikok

İçlik:
1 eded iri banan
200 q kesmik
3 x.q. un
Yarim stekan seker
1 eded vanil

Hazırlanması:
Yagi eridirik , xama ve qabartma tozu, sarikok elave edib qarisdiririq.
Az –az un elave edib yumsaq xemir yogururuq.
Xemiri 20 hisseye boluruk.
Hazir kundeleri 30 deqiqelik soyuducuda saxlayiriq.
Icliyi hazirlayiriq;
banana pure halina getiririk, un, kesmik, seker, vanil elave edib qarisdiririq.
Xemiri soyuducudan cixarib yayiriq iclik qoyub bukuruk.
ve yaglanmis qelibe duzuruk
180 derecede 25 – 30 deqiqe uzeri az qizaranadek bisiririk.
Soyumus pirojnalarin uzerine seker pudrasi sepirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: yayırıqiçlik, seker, elave, uzerine, qarisdiririq, kesmik, stekan, vanil, Xemiri, qabartma, banana, hazirlayiriq, Icliyi, qoyub, halina, iclik, bukuruk, soyuducudan, cixarib, yayiriq, getiririk
BİZİ İZLƏYİN