• İspanaq tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 496

Tarix : 24-11-2014, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 yumurta
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan ispanaq püresi
2 stəkan un
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu

Krem üçün:
2 stəkan süd
1 stəkan şəkər tozu
3 xörəık qaşığı un

Üstü üçün:
1 paket krem-şanti

Hazırlanması:
Yumurta və şəkər tozunu dəmir qabda mikserlə 10-15 dəqiqə, şəkər əriyənə qədər qarışdırın. Sonra digər inqradientləri əlavə edin, keks qəlibinə qoyun, 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada bişirin, sonra soyudun.

Krem üçün inqradientləri bir qazanda qarışdıraraq bişirin, mikserdə 5-10 dəqiqə qarışdırın. İlıq hala gəlincə tort yarımfabrikatını ikiyə kəsin, arasından 1 stəkan bişmiş xəmiri çıxarın, əlinizlə yumşaldın.

Krem şantini 1 stəkan süd ilə qarışdırın, sonra krem-şantidən 1 xörək qaşığı götürün, kəsilmiş hissələri qapadın. Tortun arasına kremi tökün, krem-şanti ilə suvayın.
Bundan sonra kasada yumşaldılmış ispanaqlı xəmiri üzərinə sürtün.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, şəkər, qarışdırın, paket, sonra, xəmiri, dəqiqə, bişirin, şanti, qaşığı, inqradientləri, şantini, götürün, xörək, şantidən, yumşaldın, çıxarın, kəsin, ikiyə, arasından
BİZİ İZLƏYİN