• Masa servisini öyrənmək

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 351

Tarix : 16.03.2018, 20:00

Bölmə : Süfrə düzəni


Hər bir xanımın masanın əvvəlcədən servisə hazırlanma qaydasını bilməsi vacibdir desək,yanılmarıq.Bunun üçün aşağıdakı düzülüş qaydasını sizlərə təqdim edirəm.

1.Yağ üçün bıçaq
2.Çörək və yağ üçün ayrılmış qab.
3. Birinci yemək üçün qaşıq.
4.Soyuq qəlyanaltılar üçün çəngəl.
5.Dəniz məhsulu qəlyanaltılar üçün bıçaq.
6.Ət və salatlar üçün çəngəl.
7.Masa bıçağı.
8.Dekorativ qab.
9.Şorba üçün qab.
10.Desert qaşığı.
11.Desert çəngəli.
12.Su üçün ayrılmış badə.
13.Şampan üçün badə.
14.Qırmızı şərab üçün badə.
15.Ağ şərab üçün badə.

Etiketlər: qəlyanaltılar, çəngəl, Desert, şərab, bıçaq, ayrılmış, qaydasını, salatlar, bıçağı, məhsulu, Dəniz, hazırlanma, servisə, Dekorativ, Şorba, Qırmızı, masanın, Şampan, çəngəli, əvvəlcədən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica