• Şvilpikay resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7521

Tarix : 6.01.2017, 20:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq kartof
1 yumurta
0.5 st. un
1 x.q. nişasta
duz
qara istiot

əlavə:
göbələk sousu, yaxud xama (mayonez)

Hazırlanması:
Kartofu suda qabıqlı bişirin. Soyudub təmizləyin. Sürtgəcdən keçirin. Yumurta, nişasta, un, duz, istiot qatıb xəmir yoğurun. Un səpilmiş masada 3-4 mm qalınlıqda yayın. Romblara doğrayn. Formanı yağlayın. Rombları içinə düzüb 200 dərəcə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə, üzəri qızaranadək bişirin. Sonra çevirib o biri üzünü də bişirin.

Kartoflu şvilpikayı süfrəyə göbələk sousu ilə verirlər. Göbələk sousu olmayanda adi xama və ya mayonezdən də istifadə etmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: sousu, bişirin, göbələk, istiot, nişasta, üzəri, dəqiqə, qızaranadək, Sonra, sobada, düzüb, Rombları, içinə, çevirib, dərəcə, qızdırılmış, şvilpikayı, olmayanda, mayonezdən, istifadə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN