• Yeməklərə xüsusi dad qatan sarıkök

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 041

Tarix : 21-09-2016, 11:00

Bölmə : Faydalı bitkilər


Yeməklərə xüsusi dad qatan sarıkök eyni zamanda bağırsağın işini yaxşılaşdırır, şirin və yağlı yeməklərə olan istəyi azaldır, iştahanı aşağı salır. Məhz bu xüsusiyyətlərinə görə yeməklərinizdə bu dadlı və faydalı ədviyyatı istifadə etməyi unutmayın.
Etiketlər: xüsusiyyətlərinə, yeməklərinizdə, salır, aşağı, iştahanı, dadlı, faydalı, unutmayın, etməyi, istifadə, ədviyyatı, azaldır, istəyi, zamanda, sarıkök, qatan, xüsusi, bağırsağın, işini, yeməklərə
BİZİ İZLƏYİN