5 dəqiqə ərzində hazırlanır: elastik və nazik.
Tərkibi:Un – lazım olduğu qədər
Hər 100 qram una 1 ç.q. zeytun yağı
Süd və yaxud su
Hazırlanması:Un təpəciyi düzəldib, qaşıqla zeytun yağı ilə qarışdırın. Xəmir elastikləşənə kimi yavaş-yavaş sü və yaxud süd tökün. Xəmir elə olmalıdır ki, ələ yapışmasın. Diqqət edin ki, çox da sürüşkən olmasın. Sonra oxlovla lazımı qalınlığında açın və pizzanızı hazırlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, yaxud, yavaş, Xəmir, sürüşkən, yapışmasın, tökün, olmalıdır, Diqqət, olmasın, hazırlayın, olsun, pizzanızı, qalınlığında, oxlovla, lazımı, Sonra, qarışdırın, Tərkibi, lazım