Tərkibi:Quzu bağırsağı
500 qr dana əti
2-3 diş sarımsaq
Bitki yağı
Paprika
Duz, qara istiot
Hazırlanması:Ət kötüyün üzərində döyülür. Farşın üzərinə xırda doğranmış sarımsaq, duz, istiot və paprika əlavə edilib qarışdırılır. Hazır farş 2-3 saat dinləndirilir. Ət qarışığı bağırsağın içərisinə doldurulub halqa şəklində bükülür. Kolbasa əvvəlcədən qızdırılıb yağ əlavə olunmuş qrill tavada qızardılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, istiot, sarımsaq, halqa, şəklində, doldurulub, içərisinə, bükülür, bağırsağın, əvvəlcədən, tavada, qızardılır, qrill, olunmuş, qarışığı, qızdırılıb, Kolbasa, qarışdırılır, döyülür, Farşın