• Yumurta haqqında bilmədiklərimiz

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 449

Tarix : 24.12.2016, 10:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları

Resepti göndərən : DADLI


Ana südündən sonra ən yararlı qida mənbəyi olaraq dəyərləndirilir. Tərkibi zülal ilə zəngindir, hansı ki uşaqların əsas qida mənbəyidir və hamilə qadınlar üçün ən fayladı qidadır. Çiy yumurta yemək sağlamlığa zərərli deyil, amma həzm problemi və vitamin-mineral əksikliyinə yol açacağından zərərli ola bilər.

Qəhvə rəng yumurtalarla ağ rəng yumurtaların arasındakı fərq ondan ibarətdir ki, qəhvə rəng yumurtalar daha iri olur və qabığı daha sərt olur,tərkib fərqi yoxdur.

Yumurtanı yumaq məsləhətli deyil xüsusilə də soyuq su ilə, çünki su yumurta qabığındakı qoruyucu təbəqəyə zərər verir.

Etiketlər: yumurta, zərərli, deyil, yumurtalar, yumurtalarla, qabığı, tərkib, qəhvə, yumurtaların, ondan, ibarətdir, fərqi, arasındakı, yoxdur, qoruyucu, qabığındakı, təbəqəyə, zərər, verir, çünki
loading...
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica