Tərkibi:1 su stəkanı küp doğranmış balqabaq,
2 su stəkanı plovluq bulğur,
3 su stəkanı su,
1 orta boy quru soğan ,
3 yemək qaşığı duru yağ ,
2 yemək qaşığı marqarin ,
Duz,
Hazırlanması:Çox incə doğranmış soğanı əritdiyiniz duru yağda azca qovurun.
Ardından marqarini əlavə edin.
Bir az qovrulduqdan sonra balqabaqları tökün.
6 dəqiqə sonra yuyulub suyu süzülmüş bulğurları əlavə edin.
3-4 dəqiqə qovurub suyunu və duzunu əlavə edin.
Qaynayınca altını azaldın.
Bulğurlar suyunu çəkənə qədər bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, əlavə, suyunu, sonra, qaşığı, dəqiqə, yemək, doğranmış, çəkənə, yuyulub, tökün, balqabaqları, bişirin, qədər, süzülmüş, qovurub, Qaynayınca, altını, duzunu, qovrulduqdan