• Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 53 622

Tarix : 22-09-2015, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
toyuq
bibər pastası
duz
istiot
zeytun və ya günəbaxan yağı


Hazırlanması:
1. Toyuq təmizlənir, yuyulur. Suyunun tam getməsi üçün süzgəcə qoyulur.

2. Toyuğun suyu getdikdən sonra yaxşı-yaxşı duzlanıb, istiotlanır. Sonra ən azı 2-3 saat soyuducuya qoyulur. Yaxşı olar ki 1 gün soyuducuda saxlanılsın.

3. Soyuducudan götürdükdən sonra üzərinə bibər pastası və duru yağ çəkilir.

4. 200-220 dərəcədə bişirilir. Sobaya qoyarkən tavaya duru yağ tökülür və zövqə görə kartof da kənarlarına düzmək olar.

5. Toyuq biraz qızardıqda bıçağla deşilir ki, toyuğun suyu çıxsın.

Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT

Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT

Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT

Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT

Sadə tabaka resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: pastası, qoyulur, sonra, yaxşı, bibər, Toyuq, çəkilir, dərəcədə, toyuğun, bişirilir, çıxsın, olsun, saxlanılsın, Soyuducudan, götürdükdən, üzərinə, Sobaya, qoyarkən, düzmək, biraz
BİZİ İZLƏYİN