Tərkibi:1 ədəd quzu budu (orta sümüyü çıxarılmış)
2 ədəd quru soğan
2 xörək qaşığı marqarin
1 şirin qaşığı bibəriyə
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı istiot
Hazırlanması:Marqarini əridin. Quzu budunu yuyub düz bir şəkildə qazana yerləşdirin. Soğanları dördə bölün. Ətin üzərinə qoyun. Qazanın qapağını bağlayın. Ət suyunu buraxıb çəkənə qədər gözləyin. Qapağı açıb budu kotlet kimi qızardın. Bibəriyə, duz və istiot atın. Üzərini örtəcək qədər su əlavə edin. Az odda təxminən 2 saat qədər bişirin. Qaynadılmış kartof ya da tərəvəz ilə servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, qədər, istiot, kotlet, qızardın, Bibəriyə, Qapağı, gözləyin, buraxıb, çəkənə, bağlayın, Üzərini, suyunu, əlavə, tərəvəz, servis, bilərsiniz, olsun, kartof, Qaynadılmış