Tərkibi:levrek 4 ədəd
pomidor 6 ədəd
üzüm yaprağı
2 ədədkartof
2 ş.q. kərəyağı
1ədəd limon
duz
qarabibər
Hazırlanması:Levrekləri can ətini ayırırıq Pomidorları, kartofları və limonu incə halqalar şəklində doğrayırıq. 6 ədəd sümüksüz ətimiz üçün 6 parça yağlı kağız kəsirik. Yağlı kağızları salırıq ilk əvvəl üzüm yarpağını açırıq və yağlı kağızın alt tərəfinə doğru yerleştiririk.üzerine bir neçə dilim kartof və pomidor qoyuruq. Onların da üzərinə balığı qoyuruq. Son olaraq bir dilim limonu yerləşdirib, duzunu və qara bibəri də atırıq. Limon dilimlərinin üstünə bir parça kərə yağı qoyuruq. Yağlı kağızları da kənarlarından əyərək bağlayırıq.qaba düzürük.Əvvəldən isidilmiş 220 dərəcəlik sobada bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyuruq, limonu, yağlı, kağızları, Yağlı, parça, pomidor, dilim, olaraq, yerləşdirib, üzərinə, üzerine, kartof, Onların, duzunu, balığı, atırıq, Əvvəldən, düzürük, isidilmiş