Tərkibi:1 toyuq döş əti
1 soğan
2 x.q. turşu
2 x.q. kərə yağı
Duz, qırmızı bibər
Hazırlanması:Noxudları gecədən suya qoyun, tam yumşalıncaya qədər bişirin. Başqa qaba kərə yağı, soğan, turşunu əlavə edib qovurun, sonra üzərinə toyuq ətini töküb qarışdırın. Noxudları da üstünə tökdükdən sonra duzunu və suyunu qaydasına salıb toyuq əti yumşalana qədər bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyuruq, Yağlı, doğrayırıq, Zeytun, bişiririk, edirik, ortasına, üzərinə, dilim, kağızda, tökürük, alabalıqları, kartofları, kəsirik, xidmət, soğan, limon, biberiye, İstiot, duzuruk