• Noxudlu ət resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 20 464

Tarix : 24-06-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
2 stəkan noxud
yarım kq xırda doğranmış ət
2 ədəd soğan
2 yemək qaşığı marqarin
2-3 ədəd pomidor
2 stəkan su
duz
bibər

Hazırlanması:
Axşamdan noxudları təmizləyib, yuyub, bol suda istanmağa qoyun.
Ertəsi gün çox yumuşamadan bir buram qaynadın.
incə incə doğranmış soğanları yağda qovurun.
İçinə əti əlavə edib rəngi dəyişənə qədər qovurun.
Qabığını soyaraq incə incə doğradığınız və ya rəndələdiyiniz pomidorları də əlavə edib qarışdırın.
2 stəkan su və noxudu əlavə edib yeməyi ağzı bağlı olaraq aşağı dərəcəli odda bişirin.
Oddan götürmədən 10 dəqiqə əvvəl duzunu əlavə edin. Üzərinə pulbibər səpin. Nuş Olsun!

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, stəkan, doğranmış, qovurun, qarışdırın, noxudu, bağlı, yeməyi, pomidorları, soyaraq, qədər, Qabığını, olaraq, doğradığınız, rəndələdiyiniz, dərəcəli, pulbibər, Üzərinə, səpin, Olsun
BİZİ İZLƏYİN