Tərkibi:2,5 su stəkanı təzə sıxılmış portağal suyu,
3 dolu qaşıq qarğıdalı nişastası,
1 yemək qaşığı portağal qaşığı rəndəsi,
1 su stəkanı toz şəkər(zövqə görə)
Hazırlanması:Bütün ərzaqları muhalləbi qatılığına gəlincə bişiririk.
Oçağın altını söndürdükdən sonra bir müddət daha qarışdıraraq xəfif ilındırdıqdan sonra qəliblərə boşaltmaq lazımdır.
Bir gecə soyuducuda qaldıqdan sonra ,ertəsi gün servis etmək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, portağal, qaşığı, stəkanı, qarışdıraraq, xəfif, ilındırdıqdan, müddət, olsun, altını, söndürdükdən, qəliblərə, boşaltmaq, sonraertəsi, servis, qaldıqdan, soyuducuda, lazımdır, Oçağın, etmək