Tərkibi:1 su stəkanı şəkər tozu
2 yumurta
1 su stəkanı un
200 qram xama (kefir, qaymaq)
1 paket qabartma tozu
Hazırlanması:Yumurtanı şəkərlə mikserlə ağaranadək çalın.
Unu, xamanı, qabartma tozunu əlavə edib yenə mikserlə çalın.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Keks xəmirini yayıb əvvəlcədən isidilmiş 170 dərəcəli sobada 15 dəqiqə bişirin.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra üzərinə limonnu qlazurla bəzəmək oloar (bunun üçün şəkər tozunu bir qaşıq limon soku ilə qarışdırmaq lazımdır)
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, mikserlə, tozunu, stəkanı, qabartma, çalın, sonra, soyuduqdan, olduqda, bişirin, isidilmiş, dərəcəli, sobada, dəqiqə, Hazır, limonnu, limon, qarışdırmaq, lazımdır, olsun