• Mayonez sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 112

Tarix : 21-06-2014, 17:13

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Süd 150 ml
İysiz bitki yağı 300 ml
Acılığı çox olmayan xardal 1 x.q.
Limon suyu 2-3 x.q.
Duz zövqə görə

Hazırlanması:
1. Otaq temperaturunda olan südü və bitki yağını qarışdırın. Duzlayıb xardal əlavə edin.
2. Qatışığı emulsiyaya çevrilənə kimi blenderlə çalın.
3. Limon suyu əlavə edin, qatılaşana kimi çalıb zövqə görə duz tökün.
Hazır mayonezi 10 gün soyuducuda saxlamaq olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: Limon, zövqə, xardal, əlavə, bitki, çalıb, qatılaşana, çalın, tökün, blenderlə, mayonezi, olsun, saxlamaq, soyuducuda, çevrilənə, Hazır, emulsiyaya, temperaturunda, Hazırlanması, İysiz
BİZİ İZLƏYİN