• Qaraciyərli ayntopf resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 070

Tarix : 18-11-2014, 14:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
375 q kök
375 q qaraciyər
50 q marqarin (kərə yağı)
cəfəri
1 baş soğan
750 q kartof
duz
istiot

Hazırlanması:
Kökü halqa, qaraciyəri isə kubik doğrayıb qarışdırın. Xırda doğranmış soğanı yağda qızardın, kübik doğranmış kartofu, köklə qaraciyəri buraya əlavə edib, duzlayıb-istiotlayıb üstünə çıxana qədər qaynar su tökün. Ağzıbağlı qazanda vam odda bişirin. Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış cəfəri səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, cəfəri, qaraciyəri, çıxana, olsun, qədər, üstünə, istiotlayıb, əlavə, duzlayıb, qaynar, tökün, Süfrəyə, verərkən, üzərinə, bişirin, qazanda, Ağzıbağlı, buraya, səpin
BİZİ İZLƏYİN