• Haydari resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 23 071

Tarix : 19-04-2016, 21:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1,5 su stəkanı süzmə qatıq,
Bir dəstə nanə,
2 diş sarımsaq,
Təzə nanə,
Zeytun yağı,
Kərə yağı,
Qırmızı bibər,
Duz,

Hazırlanması:
Qatığı bir qaba qyun.
Duzu və incə doğranmış sarımsağı əlavə edin.
Təzə nanəni incə-incə doğrayın.
Qatığa əlavə edin.
Kərə yağını tavada əridin.
Quru nanəni də töküb qovurun.
Bütün bunları qarışdırın.
Lazım olarsa kərə yağı nanə qarışığından yenə əlavə edin.
Haydarını servis qabına alın.
Üzərinə bir az zeytun yağı əlavə edin.
Qırmızı bibər səpərək bir yarpaq da nanə ilə birlikdə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, Qırmızı, bibər, nanəni, qarışığından, olarsa, Bütün, bunları, qarışdırın, Lazım, Haydarını, qabına, birlikdə, bəzəyin, olsun, yarpaq, səpərək, qovurun, Üzərinə, zeytun
BİZİ İZLƏYİN