• Praktik qatlanan börək resept

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 759

Tarix : 18.07.2021, 14:00

Bölmə : Börəklər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3-4 hazır yufka
3 yumurta
1 şüşə mineral su
1 stəkan qatıq
Yarım stəkan yağ
Duz
Qara istiot
(İstəyə görə kəsmikli pendir və ya adi pendir əlavə edə bilərsiniz)

Hazırlanması:
Xəmir əl ilə 2 və ya 3 hissəyə bölünür.
Soba qabına qatlanmış formada qoyulur.
Ayrı bir qabda mineral su, yumurta, qatıq, yağ, duz və qara bibər əlavə edib çırpın.
Bir qaşığın köməyi ilə, hər tərəfdən yufkaya bolca tökülür.
180 C-də qızıl rəngə qədər tərsinə bişirilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: stəkan, pendir, əlavə, mineral, qatıq, yumurta, çırpın, bibər, yufkaya, köməyi, bolca, qaşığın, tərəfdən, qızıl, bişirilir, olsun, tərsinə, qədər, qabda, rəngə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN