• Lavaş börəyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 304

Tarix : 22.04.2019, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Börəklər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 lavaş,
2 yumurta sarısı,
1 ç. stəkanı yağ,
½ ç. stəkanı süd,
1 su stəkanı holland pendiri ,
3-4 yarpaq fəsləyən.

Hazırlanması:
Duru yağ, süd və iki yumurta sarısına duz əlavə edib qarışdırın.
Tavanın içini yağlayın.
Lavaşlardan birini tavanın içinə alın.
Hazırladığınız sosu lavaşın üzərinə sürtün.
İlk katı sosladıqdan sonra pendirin yarısını üzərinə alın.
Pendirdən sonra fəsleyəni də aralara əlavə edin.
Lavaşın ikinci qatını da əlavə edib sosla yağlayın.
Kalan pedniri də ikinci qatın üzərinə əlavə edin.
Son lavaşı da qoyaraq basdırın.
Qalan sosu da üzərinə tökün.
Bir az sosu çəkməsini gözlədikdən sonra ocaqda vam odda iki tərəfli qızardın.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: üzərinə, əlavə, sonra, stəkanı, yağlayın, ikinci, yumurta, Kalan, pedniri, sosla, qatını, qatın, aralara, fəsleyəni, Lavaşın, qoyaraq, gözlədikdən, ocaqda, tərəfli, qızardın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN