• Təzə soğanlı və pendirli çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2217

Tarix : 12.10.2020, 12:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
* 1 bütöv bulka çörək
* 250 qram pendir
* 100 qram kərə yağı
* 1 kiçik dəstə göy soğan
* zövqə görə spesin.

Hazırlanması:
Qızdırıcı soba 180 dərəcə qızdırılır. Çörək ortadan bölünür və arası bıçaqla aralanır, duxovkada 15 dəqiqə qızardılır. Pendir nazik-nazik doğranır, çörəyin arasına qoyulur, üzərinə duru yağ tökülür, xırda doğranmış göy soğan səpilir, zövqə görə spesin əlavə olunur. Sonra çörək folqaya bükülüb 1-2 dəqiqə qril sobasında qızardılır. Folqa 2 tərəfdən diş çöpü ilə deşilir. Qızarılan zaman pendir tamamilə əriməlidir. Çörək boyat olarsa, yeməyiniz daha ləzzətli olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: Çörək, zövqə, nazik, qızardılır, dəqiqə, soğan, spesin, pendir, çörək, doğranmış, bükülüb, səpilir, folqaya, sobasında, olunur, Sonra, əlavə, Qızarılan, boyat, olarsa
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN