Tərkibi:1 ovuc qədər quru ihlamur,
1 stəkan su,
1 dənə limon,
1 çat stəkanı şəkər tozu,
5-6 ədəd buz,
Hazırlanması:Çaydana suyu qoyub qaynadın.
Qaynatdığınız suya ihlamuru atın və ocağın altını söndürərək dəmlənməyə qoyun.
İhlamur dəmləndikdən sonra suyu süzgəcdən keçirdərək bir stəkana tökün.
Sonra dəmlədiyiniz ihlamur çayının üzərinə şəkəri əlavə edib qarışdırın.
Limonu yuyun və sonra suyunu sıxıb dəmlənmiş ihlamurun üzərinə əlavə edin.
Hazırladığınız ihlamurlu limonatı soyudaraq soyuq halda istifadə edə bilərsiniz.
Digər tərəfdən də ihlamurun üzərinə buz parçaları ataraq soyuq halda da servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, sonra, ihlamurun, soyuq, halda, ihlamur, bilərsiniz, əlavə, sıxıb, dəmlənmiş, suyunu, yuyun, şəkəri, qarışdırın, Limonu, limonatı, parçaları, ataraq, servis, olsun