• Aşpazların kiçik sirləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 106

Tarix : 11.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Sarımsağın dadını sevirsinizsə, qoxuya görə ondan imtina etməyə dəyməz. Olduqca faydalı tərəvəzi yemək yeyəcəyiniz qaba sürtün.

Piroqun üst hissəsinin yanmaması üçün üstünə nəm kağız yerləşdirin.

Qaynadılmış yumurtanı doğrayarkən yumurta sarısının ovulmaması üçün bıçağı isti suya batırıb doğrayın.

Lobyanın bişirərkən rəngini itirməməsi üçün tavanın qapağını açıq saxlayın.

Badımcanın acı alınmaması üçün onu sıxıb duzlayın. Az sonra soyuq su ilə yuyun.

Fındığı qabığından daha tez təmizləmək üçün onu qaynar suda 3 dəqiqə saxlayın. Qurulayın və soymağa başlayın.

Ətin qıpqırmızı qızarması üçün onun üzərinə xama və ya bal çəkin.

Şorbanın daha ləzzətli olması üçün onu oddan götürməzdən öncə yerkökü şirəsi əlavə edin.

Salata xüsusi dad qatmaq üçün ona vanil əlavə edin.
loading...

Etiketlər: əlavə, saxlayın, qaynar, qabığından, təmizləmək, dəqiqə, soymağa, Qurulayın, Fındığı, soyuq, alınmaması, Badımcanın, sıxıb, duzlayın, başlayın, sonra, yuyun, qıpqırmızı, şirəsi, yerkökü
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN