• Qızartma xəmir işlərinə dair ipucları

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 318

Tarix : 23.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




1- Xəmirinizi nə qədər isti yağda qızartsanız, desertləriniz çox xırt-xırt və dadlı olar.

2- Xəmirin daha yüngül olmasını istəyirsinizsə, yoğurma zamanı bəzi mineral suları əlavə edə bilərsiniz.

3- Qızartma zamanı qoxunun evinizə yayılmağını istəmirsinizsə, qızartma yağınıza bir neçə budaq cəfəri ata bilərsiniz.

4- Şərbətli bir qızartma edirsinizsə, şərbətin soyuq olduğunu və xəmirin isti olduğuna diqqət yetirməliyik.

5- Qızardılmış bütün xəmirlər eyni ölçüdədirsə, hamısı eyni zamanda pişirilir. Buna görə, mümkün qədər eyni ölçülü xəmir hazırlamaq lazımdır.
Etiketlər: qızartma, bilərsiniz, zamanı, qədər, diqqət, yetirməliyik, olduğuna, olduğunu, edirsinizsə, şərbətin, soyuq, Qızardılmış, xəmirin, xəmirlər, ölçülü, xəmir, hazırlamaq, lazımdır, mümkün, pişirilir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN