• Boyad çörəyi yeniləməyin yolları

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 96

Tarix : 26.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Çörək bir neçə gündə bərkiyə hətta kif basıb ziyan ola bilər. Amma çörəyin təravətini qoruyan saxlama üsulları çörəyi ziyan olmaqdan xilas edə bilər.

Marketlərdə satılan çörək və bənzər məhsullar, onları ən uzun müddət təzə tutan qəhvəyi kisə kağızı ilə satılır. Bunun məqsədi kisə kağızının rütubət hopduran xüsusiyyəti olmasıdır. Çörəyinizi sarılı olduğu kisə kağızlarında otaq temperaturunda saxlayın.

Satın aldığınız çörəyi heç vaxt buz dolabında saxlamayın. Çörəyi, kif verməsinə mane olmaq üçün soyuducunun verdiyi soyuq şəraitdə saxlamaq istəsəniz də soyuq şərait çörəyin daha sürətli bərkiməyinə səbəb olur.

Hazırda bərkimiş çörəyi təzə hala gətirmək üçün, bayat çörək dilimini su sıçradaraq nəmləndirin və sobada isidin. 10 dəqiqə içində çörək yenilənmiş olacaqdır.

Etiketlər: çörəyi, çörək, bilər, çörəyin, soyuq, ziyan, verdiyi, soyuducunun, şərait, şəraitdə, istəsəniz, saxlamaq, verməsinə, aldığınız, Satın, saxlayın, dolabında, saxlamayın, sürətli, Çörəyi
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN