• Almanı ev şəraitində uzun müddət saxlamaq üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4467

Tarix : 21.09.2016, 15:00

Bölmə : Məsləhətlər


Almanı ev şəraitində uzun müddət saxlamaq üçün bir neçə qaydanı bilmək lazımdır:
- Almanı saplağı olan hissəsi üzü yuxarı olmalıdır, bu halda çürümə çox az olacaq;
- Almaların arasına və üstünə ağac yonqarı səpin;
- Hər birini ayrı kağıza bükün;
- Daha sonra onları polietilen paketlərə yerləşdirib soyuducuya qoyun;

Diqqət etməli olduğunuz daha iki məqam:
- Almaları uzun müddətli saxlamağa hazırladıqda onları yumaq olmaz, yalnız istifadə etmək istədikdə yuyulmalıdır;
- Almaları xüsusi iyli tərəvəzlər, soğan, sarımsaq, kartofla birgə saxlamaq düzgün deyil.

Etiketlər: onları, saxlamaq, Almanı, Almaları, saxlamağa, hazırladıqda, yumaq, olmaz, müddətli, olduğunuz, Diqqət, etməli, yalnız, məqam, istifadə, kartofla, sarımsaq, birgə, düzgün, deyil
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica