Tərkibi:Siyənək balığı 200 kq
Yumurta 3 ədəd
Kök 3 ədəd Orta ölçüdə
Çuğundur 3 ədəd
Kəsmik 200 q Yağsız
Xardal 1 ½ ç.q
Hazırlanması:1. Tərəvəzləri və yumurtaları qaynatmaq və soyudun. Qabığını soyub rəndələyin. Balığı xırda doğrayın.
2. Kəsada kəsmik və xardalı qarışdırın. Salatı lay-lay boşqaba yığın və hər laya xardallı kəsmik çəkin. Laylar belə olmalıdır: kök-siyənək-çuğundur-yumurta. Salatı xırda doğranmış cəfəri ilə ilə bəzəmək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: Salatı, xırda, kəsmik, yığın, xardallı, boşqaba, qarışdırın, xardalı, çəkin, Laylar, doğranmış, cəfəri, bəzəmək, yumurta, çuğundur, olmalıdır, siyənək, Kəsada, doğrayın, Kəsmik