• Kaşar pendirli çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11264

Tarix : 1.12.2016, 16:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 ədəd bütün çörək
1 dəstə cəfəri
2 diş sarımsaq
400 qram kaşar pendir
1 yemək qaşığı kərəyağı
1 yemək qaşığı zeytunyağı

Qeyd:
Bayat çörək istifadə etsəniz sobada daha çox xırtıldayacaq .

Hazırlanması:
Sobanı 180 dərəcə qoyaraq qızdırın.
Bütün çörəyi , üfüqi və şaquli kadrlar meydana gətirəcək şəkildə bıçaqla dərininə kəsin.
Kərəyağı və zetunyağını əridin .
Sarımsaqları kiçik kiçik parçalar halında doğrayın və istilənən kərə yağı - zeytunyağı qarşımının içində qovurun .
Cəfərini incə incə doğrayın və sarımsaqlarla birlikdə bir neçə dəfə çevirin .
Kaşar pendiri də incə incə dilimləyin.
Çörəyin kəsdiyiniz qisimlərinə əvvəl kaşar pendirini daha sonra da sarımsaqlı cəfərili qarışığı əlavə edin .
Bütün kəsikləri pendir və sous ilə doldurub , sobaya yerləşdirin . 15-20 dəqiqə pendir tamamilə əriyənə qədər bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendir, yemək, qaşığı, doğrayın, Bütün, kaşar, zeytunyağı, çörək, kiçik, dilimləyin, pendiri, Çörəyin, kəsdiyiniz, qisimlərinə, istilənən, Kaşar, çevirin, qovurun, qarşımının, əvvəl
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN