• Göbələkli toyuq sote resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 600

Tarix : 13.12.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
0,5 kq toyuq filesi
0,5 kq göbələk
1 baş soğan
1 yaşıl uzun bibər
1 qırmızı bolqar bibər
2 pomidor
1 x.q. tomat pastası
1 ç.q. bibər pastası (acısız)
1 ç.q. kəklik otu
1/2 ç.q. paprika
istiot
duz

Hazırlanması:
Soğanı və bibərləri kəsib istədiyiniz yağda biraz qovururuq. İçinə kub formasında toyuğu kəsib əlvə edirik.
Eyni formada göbələyi kəsib əlavə edirik. Sonda pomidoru eyni formada kəsib əlavə edirik.
Qapağı bağlayıb 10 dəq. bişiririk. Sonra tomat pastası, bibər pastası, ehtiyyac varsa yağ, ədviyyatları əlavə edirik. Yaxşı qarışdırıb 5 dəqiqə daha bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: kəsib, edirik, bibər, pastası, əlavə, tomat, bişiririk, formada, qarışdırıb, Sonda, göbələyi, toyuğu, dəqiqə, pomidoru, bağlayıb, varsa, Yaxşı, ehtiyyac, Sonra, ədviyyatları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica